LÖSEMİYİ YENMİŞTİ
2019 yılının başında lösemiye yakalanmıştı Ali Okumuş Ağabey. Yoğun bir tedavisi sonrasında toparlamıştı. Devamlı yürüyüş yapardı. Pazartesi akşamları Tavukçu Necdet’e gittiğimde karşılaşır, selamlaşırdık. Morali de yerindeydi. 2 hafta kadar önce safra kesesiyle ilgili sıkıntı yaşadığını, hastaneye kaldırıldığını bildirdi bizim Mehmet Açık. Ameliyatta enfeksiyon kapmış. Sonrasında böbreklerindeki sıkıntıdan dolayı kana ihtiyaç oldu, herkes koştu. Ancak Allah’ın takdiri, vakti saat geldiğinde yapacak bir şey kalmıyor.

BAŞTA TAKIM TUTMAZDI
Bardakçı Ali Kocaelispor’un efsane diyebileceğimiz taraftarlarından biriydi. Bir dönem 70 ve 80’li yıllarda Çamlıköşk grubu olarak her deplasman için kendilerine otobüs yaparlardı. Onun yaşındakilerin genellikle tuttuğu İstanbul takımı vardır ama onun Kocaelispor’dan başka sevdası olmadı. Kızlarını da çok iyi Kocaelispor taraftarı olarak yetiştirdi. Alt yapıya özel bir ilgisi vardı. A takımın maçlarını, alt yapının idmanlarını kaçırmazdı. Her daim gençlere, yarınlara yatırım yapılmasına dair mesajlar verildi.

FERRUH ÖVEN İLE AYNI GÜN
Kocaelispor kapanma noktasına geldiğinde en çok üzülenlerden biriydi, proje takım girişimlerine çok kızıyordu. Çok üzgünüm. Başta eşi ve kızları olmak üzere, sevenlerine sabır diliyorum, Kocaelispor camiasının başı sağ olsun. Tesadüf bu ya, bir başka efsane isim Ferruh Öven ile aynı gün öldü. Bugün Cuma namazını müteakip Yeni Cuma Cami’nde Ali Ağabeyimize son görevimizi yapacağız. Allah mekanını cennet etsin, nurlar içinde yatırsın. Kocaelispor var oldukça efsane taraftar olarak hep hatırlanacak, hiç unutulmayacaktır.