S cyklistikou sa spája sloboda, dobrodružstvo a zábava. Aby ste však mohli túto zážitkovú činnosť v plnej miere využiť, je dôležité mať kvalitné vybavenie. A práve tu vstupuje do hry KLIKBIKE, váš spoľahlivý partner pre všetky potreby cyklistiky.

Ak hľadáte spoľahlivého a overeného dodávateľa bicyklových doplnkov, máme pre vás dobrú správu. KLIKBIKE ponúka široký sortiment produktov pre všetkých cyklistov, od začiatočníkov po profesionálov. Či už potrebujete novú prilbu, cyklodresy alebo akékoľvek iné doplnky, nájdete ich tu za konkurencieschopné ceny.

Bezpečnosť by mala byť na prvom mieste pri každom výlete na bicykli. A tu vstupuje do hry prilba na bicykel. Na KLIKBIKE máme široký výber prilieb, ktoré kombinujú vynikajúcu ochranu s pohodlným dizajnom. Bez ohľadu na to, či je vaším cieľom horská cyklistika, cestná jazda alebo mestské bicyklovanie, nájdete tu prilbu, ktorá vyhovie vašim potrebám.

Pri dlhých jazdách na bicykli je dôležité mať pohodlné oblečenie, ktoré vás podrží a zároveň vám umožní pohybovať sa slobodne. V našej ponuke cyklodresov nájdete rôzne štýly, farby a veľkosti, aby ste mohli nájsť ten, ktorý vyhovuje vašej preferencii a štýlu jazdy.

Website: https://www.klikbike.sk/

Eshop zameraný na cyklistiku. MTB, Road, Gravel
www.klikbike.sk

Eshop zameraný na cyklistiku. MTB, Road, Gravel

V ponuke máme široký výber oblečenia od najznámejších značiek ako FOX, Leatt, Lezyne, Marin, Shimano