NUMI BEAUTY - Olaplex
Ako ste ikada farbali kosu, sigurno ste čuli za Olaplex ( https://numi.rs/brendovi/olaplex/ ) – brend koji je postao sinonim za oporavak oštećene kose. Ali čak i ako niste, sada je pravo vreme da se upoznate sa ovom inovativnom linijom proizvoda. Olaplex je stekao popularnost zbog svoje sposobnosti da regeneriše kosu oštećenu farbanjem, kao i zbog svojih izvanrednih rezultata na svim tipovima i teksturama kose, bilo da je prirodna ili hemijski tretirana.

Kada je kosa oštećena, boja često bledi brže, što može dovesti do češćeg farbanja i daljeg oštećenja. Olaplex nudi rešenje za ovaj problem zahvaljujući svom jedinstvenom molekulu, Bis-aminopropyl diglycol dimaleate, koji obnavlja prekinute disulfidne veze u kosi tokom i nakon hemijskih tretmana. Njihovi proizvodi ne sadrže silikone ni ulja, što ih čini pogodnim za sve tipove kose.

Olaplex proizvodi su dizajnirani za kućnu upotrebu, izuzev prvog i drugog koraka, koji su rezervisani za salone. Da biste postigli najbolje rezultate kod kuće, preporučuje se da započnete sa Olaplex No. 0 tretmanom, koji štiti i jača pramenove. Nakon toga, koristite najpopularniji proizvod iz linije – Olaplex No. 3, koji se nanosi i ostavlja da deluje 10 minuta pre ispiranja. Ovaj tretman se preporučuje jednom nedeljno, pre šamponiranja, ili kao završni korak u nezi kose. Kombinacija ovih proizvoda dokazano daje izvanredne rezultate, obnavljajući kosu bez obzira na to koliko je oštećena.

Nakon tretmana, preporučuje se pranje kose Olaplex No. 4 šamponom, koji je pogodan za sve tipove kose, dodatno hidrira i jača kosu. Za plavuše koje žele zadržati svetlu i sjajnu boju, idealan je Olaplex No. 4-P šampon, koji je tri puta efikasniji od drugih ljubičastih šampona u uklanjanju žutih tonova.

Posle šamponiranja, koristi se Olaplex No. 5 regenerator koji se ostavlja da deluje tri minuta pre ispiranja. Za završni dodir, nanesite malu količinu Olaplex No. 6 kreme ili Olaplex No. 7 ulja za kosu, koje ne ostavlja masne tragove, a pruža dodatnu hidrataciju i sjaj.

Olaplex proizvodi su revolucionarni u nezi kose i nude kompletno rešenje za oporavak i održavanje zdravlja kose, bilo da je farbana, hemijski tretirana ili prirodna. Probajte ih i osetite razliku!

image